Filo Kiralama

HeeyCar olarak hem bireysel hem de kurumsal müşterilerimize filo kiralama hizmeti sunuyoruz. Uzun dönem araç kiralama yapmak isteyen müşterilerimiz için yılın her döneminde uygun fiyatlar sunuyoruz. Geniş araç yelpazemizle farklı ihtiyaçlara yanıt verebiliyor ve ödeme seçeneklerimizle müşterilerimize kolaylık sunuyoruz.

Size özel fiyat tekliflerimizi öğrenmek için bizi 0850 811 76 56 numaralı telefondan arayabilir veya agent@heeycar.com'dan teklif isteyebilirsiniz. WhatsApp'tan iletişime geçmek için 0545 347 82 05'e WhatsApp üzerinden mesaj atabilirsiniz. 



Uzun Süreli Araç Kiralamanın Avantajı Nedir?

Uzun süreli araç kiralama, diğer adıyla leasing; firmalara büyük çapta tasarruf ettiriyor. Aylık yapılan kira ödemeleri, firmadan toplu para çıkışının önüne geçerken, aylık alınan faturalarla kira bedelinin gider haline getirilebilmesiyle de şirketlere rahat bir nefes aldırıyor. Araç satın alınsa 5 yılda ancak amorti edilebilecek dev harcama, araç kiralama sayesinde aylık olarak faturalandırabiliyor . Şirket adına araç satın alınmak istendiğinde kasko, bakım, onarım ve sigorta gibi ek harcamalar gerekiyor. Kiralama yapıldığında ise tüm bunlar HeeyCar tarafından yapılıyor. Şirketlere ise araçlardan ziyade gerçek amaçlarına odaklanmak kalıyor. Kaza gibi durumlarda işler sekteye uğramıyor ve hızlıca yeni araç temin edilebiliyor.
Whatsapp Telefon