7 Kişilik Araç Kiralama

7 Kişilik Araç Kiralama
7 kişilik araç kiralama yapmak isteyenler böyle araçları bulmakta zorluk çekebiliyor. Özellikle yaz aylarında şehirler arası seyahat etmeyi isteyenler tercihlerini geniş araçlardan yana kullanıyor. Bu tür geniş araçlarda hem yolcu sayısı artırılabiliyor hem de daha çok bagaj taşınması mümkün oluyor. Dolayısıyla uzun yollarda konforlu bir deneyim sağlıyor.

Geniş Araç Seçeneklerimizle Yolculuğun Keyfini Sürün

Geniş araç kiralamanın en önemli avantajlarından biri de rahat bir yolculuk yaşatması. Kişi sayısının az olduğu durumlarda koltukların yatırılarak bagaj kapasitesinin artırılması mümkün oluyor. Ancak geniş araç kiralama isteyenler genelde yüksek fiyatlar ödemek zorunda kalıyor. HeeyCar'da bulunan geniş araç seçeneklerinde her zaman en uygun fiyatları sunuyoruz. Full kasko araçlarımızla gönül rahatlığıyla yola çıkabilir ve HeeyCar kalitesinin keyfini sürebilirsiniz.

7 kişilik araçlarımız tıpkı diğer araçlarımız gibi her zaman yeni modellerden oluşuyor. Bakımları yılın belirli dönemlerinde ve tam zamanında yapılan araçlarımız, müşteriye teslim edilmeden hemen öncesinde titizlikle temizleniyor. Müşterilerimize ise yalnızca seyahatin tadını çıkarmak kalıyor. 
Whatsapp Telefon