Araç kiralama yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Araç kiralama yaparken dikkat edilmesi gerekenler
Ülkemizde çok sayıda araç kiralama firması mevcut ve her gün binlerce araç kiralaması yapılıyor. Ancak özellikle ilk defa araç kiralayacak olan müşteriler hangi hususlara dikkat etmesi gerektiği konusunda sorunlar yaşıyor. Aşağıda maddeler halinde araç kiralarken hangi konuların önemli olduğunu anlattık.

Araç kiralarken en önemli konu araç kiralama firmasının güvenilir olmasıdır. Ucuz olması amacıyla vergi levhası bulunmayan, araçlarına kasko yapmayan ve rezervasyon sonrası destek vermeyen merdiven altı firmalar kesinlikle tercih edilmemelidir. Bu gibi firmalarla iş yapmak bütün tatilinizi mahvedebilir ve kaza gibi istenmeyen bir durumda kendinizi binlerce liralık masrafları ödemek zorunda bulabilirsiniz. HeeyCar kaskolu araçları, 7/24 desteği, profesyonel ekibi ve uygun fiyatlarıyla ihtiyaç duyduğunuz araç kiralama hizmetini sağlıyor.

Araç kiralamada bir diğer önemli konu tahmin edebileceğiniz gibi araçların ta kendisidir. Araçların temiz olması, yeni olması ve hepsinden önemlisi bakımlarının zamanında yapılması hayati önem taşıyor. Yüzlerce kilometre yol gitmek için rezerve ettiğiniz aracın sizi yarı yolda bırakması, tatilinizi kabusa dönüştürebilir. HeeyCar, araç yelpazesinde en fazla 2 yıllık araçları barındırıyor. Araçların bakımlarını her zaman gününde yaptıran şirketimiz, araçların müşteriye teslim edilmeden hemen önce titizlikle temizliğini sağlıyor.

Hayatın her alanında olduğu gibi araç kiralamada da ilk intiba çok önemli. Araç kiralama için girilen internet sitesinin güven veren bir yapıda olması gerekiyor. Altyapısı sağlam olmayan bir internet sitesinden kiralama yapmak güvenlik konusunda sorunlar yaratabiliyor. HeeyCar, gelişmiş altyapısıyla güven verirken tasarımıyla da göze hitap ediyor. SSL teknolojisiyle korunan HeeyCar'a girilen bilgiler çok sıkı bir şekilde şifreleniyor ve hiçbir şekilde 3. kişilere gösterilmiyor. Canlı destek sayesinde her zaman anında sorularınıza cevap bulabileceğini HeeyCar'da araç kiralamak için birkaç dakikanızı ayırmanız yeterli.

Whatsapp Telefon