Araç Kiralamanın 5 Püf Noktası

Araç Kiralamanın 5 Püf Noktası

Araç kiralama yapmak artık hayatımızın bir parçası haline gelmiş durumda. Araç fiyatlarının yükselmesi ve kasko, sigorta gibi giderlerin artış göstermesi araç kullanıcılarını zor duruma sokuyor. Bu da araç kiralamalarının daha çok tercih edilmesine vesile oluyor. Ancak araç kiralamak için bazı bilgilere sahip olmakta fayda var. Aşağıda araç kiralamanın 5 püf noktasını açıklıyoruz.

1) Eski araçlar yüzünden tatiliniz kabusa dönmesin

Araç kiralarken en çok dikkat etmeniz gereken noktalardan biri araçların modeli olmalı. Eski bir araç kiralarsanız onlarca sorunla karşılaşabilirsiniz. Dolayısıyla her zaman yeni model araçlar kiralamak daha mantıklı bir seçenektir. HeeyCar'da 2 yaşından daha büyük araçlara yer vermememizin sebebi de tam olarak bu!

2) Araçların bakımlarının zamanında yapıldığına emin olun!

Araçlar son model bile olsa eğer bakımları zamanında ve doğru bir şekilde yapılmamışsa yine sorunlarla boğuşabilirsiniz. Zamanla aşınan bazı parçalar, değiştirilmediği takdirde sürüş deneyimini olumsuz etkileyebiliyor ve hatta yolda kalmanıza sebebiyet verebiliyor. Tabii HeeyCar'dan kiralama yaparsanız zamanında bakımları yapılmış araçlar sayesinde böyle bir durumla karşılaşma olasılığınız çok düşük.

3) Kaza gibi durumlarda uygulanan prosedür çok önemli

Aracı alırken her türlü ilgiyi ve desteği sunan şirketler araçla ilgili istenmeyen bir durum yaşandığında farklı bir tutum sergileyebiliyor. Bu da müşterilerin zor durumda kalmasına neden oluyor. Bir şirketten araç kiralama yapılırken kaza gibi durumlarda neler yapıldığını iyice öğrenmekte fayda var. 

4) En uygun fiyat her zaman en iyi seçenek olmayabilir

Araç kiralama sektöründe binlerce farklı şirket ve her şirketin kendine ait bir fiyat politikası bulunuyor. Araç kiralarken tek kriteriniz fiyat olmamalı. Yalnızca ucuz diye kiraladığınız araç size beklediğinizden çok daha pahalıya patlayabilir. Eğer şirket full kasko hizmeti sağlamıyor ve kiralama sonrası destek sunmuyorsa büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. HeeyCar hem her döneme göre uygun fiyat seçenekleri sunuyor hem de full kasko ve rezervasyon sonrası desteğiyle benzersiz bir araç kiralama deneyimi vadediyor. 

5) Her zaman karşınızda bir muhatap olmalı

Sorun yaşandığında karşınızda birini bulamamak epey can sıkıcı bir durum. Özellikle de aciliyeti olan bir durumda cevapsız kalan aramalarınız sabrınızı taşırabilir. Bunun için şirketin 7/24 çağrı merkezinin bulunması hayati önem arz ediyor. Sadece aramalarla değil, canlı destek yardımıyla ve WhatsApp üzerinden de ilgili birimlere ulaşabilmek gerekiyor. HeeyCar'ın zaten bu şartları sağladığını söylememize gerek yok sanırız.

Araç kiralarken dikkat edilmesi gereken 5 madde bu şekilde. Bu şartları göz önünde bulundurarak gönül rahatlığıyla her yerdenaraç kiralayabilirsiniz veya HeeyCar'ı tercih ederek dört dörtlük bir araç kiralama hizmeti alabilirsiniz. 
Whatsapp Telefon