Atatürk Havalimanı Araç Kiralama

Atatürk Havalimanı Araç Kiralama
Atatürk Havalimanı araç Kiralama hizmetimiz İstanbul'da araç kiralama yapmak isteyen müşterilerimizin en öncelikli tercihlerinden biri. Avrupa yakasında bulunan Atatük Havalimanı, buraya gelen yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize hizmet vermemize olanak sağlıyor. Oldukça merkezi bir konumda bulunan havalimanından araçlarını teslim alan müşteriler, istedikleri yere kolayca ulaşım sağlayabiliyor.

Atatürk Havalimanı'nda en uygun fiyatlı araçlar sizleri bekliyor

Atatürk Havalimanı'ndan araç kiralama yapmak isteyen müşterilerimiz, uçağın geliş saatini takip eden teslimatçılarımız tarafından tam zamanında, üstünde isim yazılı bir tabelayla karşılanıyor. Müşterilerimiz rezervasyonunu yaptığı aracın aynısını veya nadir de olsa aynı gruptan farklı bir aracı uçaktan iner inmez alıyor. Tamamen şeffaf bir şekilde işleyen süreçte müşterilerimiz araca göz atma fırsatı buluyor ve ayrıca ödeyeceği ücretin ne olduğunu da daha arabayı teslim almadan biliyor. HeeyCar'da sürpriz ücretlere yer verilmiyor ve ödenecek ücret rezervasyon anında müşterilerimize iletiliyor. Araçları alan müşteriler isterse yine Atatürk Havalimanı bölgesinde aracı bırakabiliyor veya farklı bir bölge seçebiliyor. İstendiği takdirde Sabiha Gökçen Havalimanında, Anadolu yakası ofisimizde veya istenen bir başka yerde aracın teslimi mümkün oluyor. 

Atatürk Havalimanı'nda Araç Kiralayın, İstanbul'un Kalbine Hızlıca Ulaşın!

Atatürk Havalimanı, konum olarak İstanbul'un çok stratejik bir noktasında bulunmaktadır. Buradan araç kiraladığınızda Avrupa yakasında gezilip görülecek birçok yere çok kolay bir şekilde ulaşım sağlanabiliyor.
Whatsapp Telefon