Günlük Araç Kiralama

Günlük Araç Kiralama
Günlük araç kiralama hizmetimiz sayesinde 3 günden az araç kiralamak isteyen müşterilerimiz de kiralama yapabiliyor. HeeyCar bünyesindeki geniş araç yelpazesinden istediğinizi seçerek birkaç günlük araç kiralama gerçekleştirebilirsiniz. 

Günlük Araç Kiralama'nın doğru adresi HeeyCar

Günlük araç kiralama yapmanız için 25 yaşından büyük olmanız ve kredi kartı kullanıyor olmanız gerekiyor. Ödeme ise nakit veya kredi kartı aracılığıyla yapılabiliyor. Eğer bu şartları karşılıyor ve günlük araç kiralamak istiyorsanız 0850 811 76 56 numaralı telefondan bize ulaşabilir, sağ alt köşedeki WhatsApp hattından bize ulaşabilir ya da sol altta bulunan canlı destekten yazabilirsiniz.

HeeyCar'ın güvenilir günlük araç kiralama sistemi sayesinde bir veya iki günlük araç kiralamak da mümkün hale geliyor. HeeyCar'ın full kaskolu araçları sayesinde müşterilerimizin herhangi bir kaza durumunda ek ücret ödemesine gerek kalmıyor ve geriye sadece bakımı tam zamanında yapılmış ve yeni araçların keyfini sürmek kalıyor. 

Günlük Araç Kiralamanın Avantajı Nedir?

Günlük araç kiralama hizmeti sayesinde kısa süreli seyahatlerinizde araba konforunu yaşayabilirsiniz. Örneğin farklı bir şehiri birkaç günlüğüne ziyaret etmek istediğinizde ulaşım oldukça zorlu olabiliyor. Özellikle de sürekli olarak farklı lokasyonlara gitmek istediğinizde taksiyle ulaşım ücreti epey yüksek olabiliyor. Günlük araç kiralama hizmetimiz ile birkaç günlük araç ihtiyacınız olduğunda bile rahatlıkla arabayla istediğiniz yere ulaşabilirsiniz.

Eğer yıllık araç kiralama yapmak istiyorsanız, konu hakkındaki detaylara ilgili sayfadan ulaşabilirsiniz.
Whatsapp Telefon