Filo Kiralama Nedir? Filo Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

Filo Kiralama Nedir? Filo Kiralamanın Avantajları Nelerdir?
Filo kiralama hizmetimiz, en çok tercih edilen hizmetlerimizden sadece biridir. Filo kiralama ile uzun süreli ve çok sayıda araç kiralayabilirsiniz. Peki filo kiralama yapmak isteyenleri nasıl bir süreç bekliyor? Bu yazımızda uzun dönem araç kiralama yapmayı düşünen kişi ve kurumların bunu nasıl gerçekleştirebileceğini tüm detaylarıyla açıklayacağız. Operasyonel kiralama sürecimizle ilgili detaylı bilgileri bulabilirsiniz. 

Bireysel Filo Kiralama Nedir? Avantajları Nelerdir?



Araç satın almak mı yoksa kiralamak mı daha mantıklı sorusunu geçtiğimiz dönemlerde yazdığımız yazıda açıklamıştık. Bu yazıda araç kiralamanın satın almaya göre daha avantajlı olduğunu belirtmiştik. Özellikle uzun süreli kiralama yapıldığında kiralama ücreti iyice düştüğü için kiralama yapmak daha da avantajlı hale geliyor. 

Aylık veya yıllık araç kiralama seçeneklerimizle istediğiniz süre için araç kiralayabilirsiniz. Ekonomik, orta ve üst segmentten istediğiniz aracı kiralayabilirsiniz. Uzun dönem kiralama yapılabilmesi için bir sözleşme imzalanmakta ve müşterimizden kimlik bilgisi, ikametgah bilgisi gibi bilgiler talep edilmektedir. Uzun dönem filo kiralama yapmak isteyen müşterilerimizin kendi adına ait kredi kartı bulunması gerekmektedir. Kredi kartsız araç kiralama yapılamamaktadır. Asker, sağlık personeli ve devlet memurlarından ise kredi kartı bilgisi istenmemektedir. 

Kurumsal Filo Kiralama Nedir? Avantajları Nelerdir?


Kurumsal filo kiralama yapmak isteyen şirketler için uygun fiyatlı seçeneklerimiz mevcuttur. Şirketler, yılın her döneminde araç ihtiyacı duymaktadır. Birden fazla aracı satın almak ve tüm masraflarını üstlenmek şirketler için maddi açıdan yıpratıcı olabilmektedir. Şirket olarak araç kiralamanın avantajları şu şekildedir:

-Trafik sigortası, kasko, muayene gibi işlemlerle ilgilenmezsiniz.
-Kiralama faturanızı gider olarak gösterebilirsiniz. 
-Araçların bakımları ve diğer onarım işlemleri HeeyCar tarafından takip edilir. Sizin uğraşmanıza gerek kalmaz.
-0850 811 76 56 numaralı çağrı merkezimize 7/24 ulaşabilirsiniz.

Filo kiralama ile ilgili detaylı bilgilere Filo Kiralama sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.
Whatsapp Telefon