Neden HeeyCar'ı Tercih Etmelisiniz?

Neden HeeyCar'ı Tercih Etmelisiniz?
Birçok farklı araç kiralama firması bulunuyor. Her firmanın araç kiralamak için farklı şartları ve farklı çalışma şekilleri mevcut. Bu nedenle de firmalar arasında karar vermekte zorlanıyor olabilirsiniz. Peki size HeeyCar'ı tercih etmeniz için birçok nedeniniz olduğunu söylesek ne dersiniz? Büyük ihtimalle bu farkların neler olduğunu ve HeeyCar'ın neden diğer firmalardan farklı olduğunu bilmek isteyeceksinizdir. Biz de tam olarak. böyle düşündük ve HeeyCar'ın neden farklı olduğunu bu yazımızda sizlerle paylaşacağız.

Onlar Neler Yapıyor?


Araç kiralama sektöründe yer alan firmalar çok ucuz fiyatlara araç kiralayabiliyor. Ancak ucuz araç kiraladığına sevinenleri daha sonra kötü bir sürpriz karşılayabiliyor. Maliyeti azaltmak için kasko gibi hayati önem taşıyan bir hizmetten vazgeçen firmalar, kaza gibi durumlarda müşterileri mağdur edebiliyor. Kasko olmadığı için arıza ve kaza durumlarında aracın tüm masrafları müşteri ödüyor ve bu da müşterilerin çok büyük bir mali yükümlülüğün altına girdiği anlamına geliyor. Bazı firmalar ise kasko hizmetini kiralama fiyatına dahil etmiyor ve ayrı olarak satıyor. Bu şirketler kaskonun kapsamına göre farklı paketler sunarak ek ücret talep edebiliyor.

Bir diğer önemli sorun ise rezervasyon sonrası destek oluyor. Rezervasyon yapıldıktan sonra bazı şirketlerin müşteri hizmetleri ulaşmak pek de kolay olmuyor. Acil bir durumda müşteri temsilcisine ulaşamayan müşteriler, çaresiz bir şekilde kalakalıyor. Bir de bu durum gece saatlerinde yaşanıyorsa mağduriyet daha da büyük bir hal alabiliyor. 

Son olarak HGS konusu da müşterilerin mağduriyet yaşayabildiği konulardan biri. Firmaların HGS ücretini sabit olarak tahsil etmesi, aslında HGS'yi çok fazla kullanmayacak olan müşterilerin fazladan ücret ödemesine neden oluyor. HGS kullanımı zorunlu tutulduğu için gişeler kullanılsa da kullanılmasa da HGS ücreti ödenmek zorunda kalıyor. 

HeeyCar Ne Yapıyor?


HeeyCar'da yılın her döneminde uygun fiyatlı araçlar sizleri bekliyor. Araç kiralama şartlarımız müşterilerimizin her durumda kârlı çıkması adına düzenlemeler içeriyor. Fiyatlar uygun olması sizi endişelendirmesin. HeeyCar en uygun fiyatlarla araç kiralama hizmeti sunarken hiçbir ek ücret talep etmiyor ve standart olan hizmetleri de kesintiye uğratmıyor. Full kaskolu araçlarımızla güvenle araç kiralayabilir ve kaza gibi istenmeyen durumlarda sorun yaşamazsınız. Full kasko, araç fiyatlarımıza dahildir ve kasko için hiçbir ek ücret talep edilmez.

HeeyCar'ın rezervasyon sonrası desteği 7/24 aktiftir. Dolayısıyla aklınıza bir soru takıldığında, bir konuda bilgi almak istediğinizde veya herhangi bir sorun yaşadığınızda 0850 811 76 56 numaralı telefondan bize her zaman ulaşabilirsiniz. Her zaman karşınızda bir muhatap bulabilecek olmanın rahatlığıyla siz sadece seyahatinize odaklanabilir, geri kalanı bize bırakabilirsiniz.

HeeyCar olarak HGS için herhangi bir ön ödeme almıyoruz. Bu sayede geçmediğiniz gişelerin ücretlerini ödemek zorunda değilsiniz. Rezervasyon dönüşünde HGS geçişleriniz hesaplanır ve yalnızca kendi geçişlerinizin ücretini ödersiniz. 
Whatsapp Telefon