Araç Kiralama Firmaları Arasından Seçim Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Araç Kiralama Firmaları Arasından Seçim Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Araç Kiralama Firmaları Arasından Seçim Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Araç kiralama yapmak isteyen müşteriler araç kiralama firmaları arasında kıyaslama yapma gereği duyuyor. Bunu yaparken elbette en önemli kriter fiyat oluyor. Fiyatın uygun olup olmadığını anlamak için araç kiralama yapmayı düşünen müşteriler birçok farklı yerden fiyat teklifi almak istiyor. Bunu yapmak için internet sitelerinden fiyatlara bakılıyor veya şirketin telefon numarası aracılığıyla çağrı merkezi üzerinden bilgi alınabiliyor. 

Bir firma hangi şartları sunmalı?

Fiyat aşamasında anlaşıldıktan sonra diğer kiralama şartları konusunda anlaşmak gerekiyor. Ödeme seçeneklerinin neler olduğu, araçların yaşı, kilometre sınırları ve kasko gibi konular büyük önem arz ediyor. Ödeme seçeneklerinin birden fazla olması, müşterilerin istediği şekilde ödeme yapılmasını mümkün hale getiriyor. Araçların en fazla 2 yaşında olması da kiralama sırasında sorun yaşanma ihtimalini oldukça azaltıyor. Kilometre sınırı düşük olduğunda özellikle uzun yol yapacak kişiler sorun yaşayabilirken, full kasko konusu ise karışıklık yaratabiliyor. Bazı firmalar kaskoyu sadece belirli şartlar altında sunarken bazıları ise tamamen kasko imkanı sağlayabiliyor.

HeeyCar neler sunar?

Biz HeeyCar olarak her zaman müşterilerimizin en iyi kiralama deneyimini yaşaması için elimizden geleni yapıyoruz. Full kaskolu araçlarımız sayesinde  kaza durumunda müşterilerimizin herhangi bir ücret ödemesi gerekmiyor. Filosunda 2 yaşından daha eski araçlara yer vermeyen HeeyCar, tüm sorularınıza 7 gün 24 saat cevap alabilirsiniz. 
Whatsapp Telefon