Full Kasko Araç Kiralama

Full Kasko Araç Kiralama

Full kasko araç kiralama konusu müşterilerimizin en çok merak ettiği konuların başında geliyor. Araç kiralarken olası bir kaza durumunda araç kiralama şirketinin neleri karşıladığı merak ediliyor. Zira bazı şirketler hasar durumunda herhangi bir güvence vermediği için müşterileri binlerce liralık masrafı ödemek zorunda bırakabiliyor. HeeyCar bu konuda şeffaf politikalarıyla müşterilerin güvenle araç kiralamasına yardımcı oluyor. 

HeeyCar olarak hiçbir müşterimizin kaza yapmamasını temenni ediyoruz. Ancak maalesef bazen böyle istenmeyen durumlar meydana gelebiliyor. Kiralık araçla kaza yapıldığında sürücüler paniğe kapılabiliyor ve ek ücret isteneceği endişesini yaşıyor.  

Olası bir kaza durumunda standart prosedür uygulanıyor. Kaskonun geçerli olabilmesi için kazanın hemen ardından rapor tutulması gerekiyor. Rapor tutulduktan sonra tarafımıza haber verilmesi halinde müşterimizin herhangi bir ücret ödemesine gerek kalmıyor. Bu durumun geçerli olabilmesi için sürücünün yarış gibi yasa dışı faaliyetlerde bulunmaması ve herhangi bir maddenin etkisinde olmaması gerekiyor. Rezervasyon süreci devam ediyorsa kaza yapan aracın yerine aynı segmentten farklı bir araç teslim ediliyor. 
Whatsapp Telefon