Yıllık Araç Kiralama

Yıllık Araç Kiralama
Yıllık araç kiralama ve uzun dönem araç kiralama hizmetinde yıllardır hizmet vermekteyiz. Şirketlerin ihtiyaç duyduğu uzun dönem araç kiralama hizmetini sunmaktayız. Uzun dönem araç kiralama yapan şirketler genel anlamda bir yıl ile iki yıl arasında kiralama yapmaktadır. Uzun dönem araç kiralama hizmetimizden faydalanmak isteyen şirketler, araç satın aldıklarında karşılaşacakları Masrafların hiçbiriyle karşılaşmazlar. Aracın tüm bakım masrafları, kaskosu ve sigortası HeeyCar tarafından karşılanır.

Yıllık Araç Kiralama Neden Avantajlıdır?

Yıllık araç kiralamanın birçok avantajı bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi fiyat avantajıdır. Normalde bir aracın yıllık giderine göre kıyasla araç kiraladığınızda çok daha az bir masraf ortaya çıkmaktadır. Ayrıca faturalandırılan araç kiralama masrafları gider olarak gösterilebilmektedir. Bu da şirketlerin araç kiralama tercihinde büyük rol oynamaktadır. Yıllık araç kiralamanın detayları öğrenebilmek ve fiyat almak için 0850 811 76 56 numaralı telefondan bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul Yıllık Araç Kiralama

En çok tercih edilen hizmetlerimizden biri, İstanbul yıllık araç kiralama hizmetidir. Türkiye’de şirketlerin büyük bir bölümünün merkezi veya en azından şubesi İstanbul’da bulunduğu için şirketler İstanbul uzun dönem araç kiralama hizmetimiz için bizimle sıklıkla iletişime geçer. HeeyCar olarak şirketler için en uygun fiyatları sunar ve uygun bir fiyata uzun dönem araç kiralama fırsatı sağlarız.

Yıllık Araç Kiralama ile Hangi Araçlar Kiralanabilir?

12 aylık araç kiralama yapmak isteyen şirketler genellikle ekonomik ve orta sınıftaki araçları tercih etmektedir. Bu sınıftaki araçlarımızda manuel ve otomatik olmak üzere birçok seçenek sunulmaktadır. Şirketler istediği sınıftan aracı seçer ve sözleşme imzalayarak kiralama sürecini başlatabilir. Uzun dönem araç kiralama yapan şirketler, araç kiralamayla ilgili olarak herhangi bir sorun yaşadığında bizimle iletişime geçerek bu sorunun çözümüyle ilgili 7/24 destek alabilmektedir.

Uzun Dönem Araç Kiralama Fiyatları Nelerdir?

Bilindiği üzere araç kiralama sektöründe gün sayısı arttıkça fiyat ciddi oranda azalmaktadır. Haliyle uzun dönem araç kiralama olarak bahsettiğimiz 12 aylık araç kiralama hizmetinden yararlanan şirketler, en uygun fiyata araç kiralayabilirler. Fiyatlar şirketlerin istediği araç sayısı ve sözleşmenin süresiyle doğru orantılı olarak azalmaktadır. Sizin için en uygun teklifi iletebilmemiz adına bizi 0850 811 76 56 numaralı telefondan aramanız veya info@heeycar.com adresine mail yollamanız yeterlidir.

Bireysel yıllık araç kiralama sayfamıza da göz atabilirsiniz. 
Whatsapp Telefon