Kurumsal Yıllık Araç Kiralama

Kurumsal Yıllık Araç Kiralama
Kurumsal yıllık araç kiralama yapmak isteyen şirketler, yıllık kiralama sayesinde şirket masraflarını azaltıyor ve avantaj sağlıyor. Normal şartlarda araba satın alındığında çok yüksek olacak olan bakım maliyeti ve kasko ile sigorta maliyetlerinden kurtulan şirketler, uzun dönem araç kiralama yapmayı. tercih ediyor.

Kurumsal Yıllık araç kiralama nasıl yapılır?

Yıllık araba kiralama yapmak isteyenler için çok basit bir prosedür bulunmaktadır. Öncelikle kiralamanın kaç yıllık yapılacağının ve hangi aracın tercih edileceğinin belirlenmesi gerekir. Yıllık fiyat ve kilometre konusunda da anlaşma sağlandıktan sonra artık geriye yalnızca sözleşme imzalamak kalır. Yıllık oto kiralama için vergi levhası, imza sirküsü, faaliyet belgesi ve aracı kullanacak kişi veya kişilerin ehliyet ile kimlik bilgilerinin verilmesi gerekir. Daha sonrasında iki taraf arasında bir sözleşme imzalanır ve araç teslim edilir. Sözleşmeyle sabitlenen ödeme tarihinde aylık olarak ödeme yapan şirketler, belirlenen tarihe kadar aracı kullanır. Bu süre zarfında aracın bakım masrafları HeeyCar tarafından karşılanır. 

Bireysel yıllık araç kiralama ve kurumsal yıllık araç kiralama arasındaki fark nedir?

Bireysel yıllık araç kiralama yapmak isteyen müşterilerimizin kredi kartı sahibi olması ve ikametgah bilgilerini bize ulaştırması gerekmektedir. Tıpkı kurumsal araç kiralamada olduğu gibi bireysel uzun dönem araç kiralamada da sözleşme hazırlanıp teslimat sağlanıyor. İki araç kiralama türü arasındaki tek fark, araç kiralama sürecinde istenen belgelerin farklı olmasıdır. Bunun dışında her iki tür araç kiralama da aynı avantajlara sahip olmaktadır.
Whatsapp Telefon