Bireysel Uzun Dönem Araç Kiralama

Bireysel Uzun Dönem Araç Kiralama

Bireysel Uzun Dönem Araç Kiralama

Kısa süreli şehir değişikliklerinde, araba satın alınması mümkün olmadığı zamanlarda, seyahate giderken, düğün gibi özel gün ve organizasyonlarda en çok tercih edilen yöntemlerden biri bireysel uzun dönem araç kiralama. Bireysel olarak uzun dönem araç kiralamanın en büyük avantajı maddi olarak gün gün kiralamaktan daha karlı olmasıdır. Uzun süreli araç kiralama her iki taraf için de güven gerektiren bir konudur. Bu nedenle bu hizmette en temel hedefimiz karşılıklı güven ilişkisidir.

Heeycar.com Avantajıyla Araç Kiralamak Çok Kolay

Sitede araç kiralama ile ilgili detaylı bilgiye yer verdiğimiz için aklınıza takılan her türlü soruya yanıt bulabilirsiniz. Kiralama koşullarına da sitede yer verdiğimiz için araç kiralama işleminden sonraki hükümlülükler hakkında da fikir sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda sitede bünyemizdeki her araç, bu araçların bilgileri, özellikleri ve kiralama bedelleri yer alır. Buda ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun aracı kolayca bulmanıza imkan tanır. Sitenin ana sayfasında yer alan araçları alacağınız ve teslim edeceğiniz istasyonları seçtikten sonra ve ihtiyacınız olan gün aralığını seçtikten sonra uygun olan araçları ve fiyatlarını görüntüleyebilirsiniz.

Konforlu Araçlar İle Güvenilir Hizmet

HeeyCar olarak araçlarımızın bakımını düzenli olarak yapıyor ve hizmet aldığınız süre boyunca herhangi bir sıkıntı yaşamamanızı hedefliyoruz. Araçlarımız 7 gün 24 saat kullanıma ve trafiğe çıkmaya hazır şekilde durmaktadır. Kesinlikle sorunlu araçlar ile hizmet sağlanmaz. Bünyemizdeki bütün araçlarda kasko ve sigorta bulunur ve bunlar için sizden ek bir ücret talep edilmez. Araçları kiraladıktan sonra da firmamızın her zaman arayabileceğiniz bir iletişim numarası mevcuttur.

Farklı Lokasyonlardan Araçlarınızı Teslim Alabilirsiniz

Firmamız şehir dışından gelen ve araba ihtiyacı duyan müşteriler için 7 farklı şehirde havalimanlarında teslimat sağlar. Havalimanları dışında ilgili şehirlerde bulunan ofislerimizden aracınızı teslim alabilirsiniz. Araçların fiyatları dönemsel olarak farklılık gösterebilir. Sitede bulunan araç kiralama parametresini kullanarak size özel indirimleri görebilir ve en uygun fiyatlı şekilde araç kiralayabilirsiniz. Özellikle en yoğun dönem olan yaz aylarında siteye üye olarak parametre üzerinden en uygun aracı bulup aracınızı önceden kiralamak sizin için avantajlı olacaktır.

Geniş Araç Filosu

Firmamızda her sınıftan araç bulunur. Lüks veya dört çeker araç deneyimi yaşamak isteyen müşterilerimiz içinde orta sınıfın ekonomisini tercih eden müşterilerimiz içinde farklı araç seçeneklerimiz mevcut. Gruplar için veya geniş aileler için büyük ve geniş araçlarda filomuzda yer alır. 4-5-7-9 kişilik araçlar arasından ihtiyacınıza yönelik olanı seçebilirsiniz. Firmamız sadece araç kiralayan müşteriler dışında hem araca hem de şoföre ihtiyaç duyan kişiler için şoför görevlendirme işlemi de yapar. Olası bir kaza durumunda neler yapmanız gerektiği sitemizde detaylıca yer alır. Kiralama işlemi için daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyarsanız firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz iletişim bölümünde yer alan kısma iletişim bilgilerinizi girerek bizim size ulaşmamızı talep edebilirsiniz.

Yıllık araç kiralama hakkındaki sayfamıza da göz atabilirsiniz. 

Uzun dönem araç kiralama iletişim: 0545 347 82 02

Whatsapp Telefon